Skip to content

MAGOXX® Väliseinät

Parallax Background. Click to change options.This block is visible only in page builder. You can place this block in any position of section. Add only one custom background (parallax, zoom, video) for one section.
Magoxx valiseinat

MAGOXX® väliseinät

MAGOXX® levyt ovat täydellinen tuote ei kantavien väliseinien ja palo-osastointien rakentamiseen. MAGOXX® levyt ovat palon- ja iskunkestäviä, kevyitä, eristäviä ja soveltuvat erilaisille pinnoitteille. Jopa kosteimmissa ympäristöissä levy ei hajoa, homehdu tai tarjoa ravintoa hyönteisille. MAGOXX® levyjä on helppo työstää ja voidaan kiinnittää puuhun ja metalleihin normaaleilla työkaluilla.

Pyydä ilmainen näyte

Laatua vai määrää? MAGOXX® levyt on Kiwa CE sertifioinut. Kiwa kuuluu maailman top 20 yritysten joukkoon testaamisessa (TIC). Heidän suorittamansa sertifioinnit, auditoinnit, testaukset, koulutukset ja konsultointipalvelut luovat uskottavuutta tuotteille, palveluille, prosesseille, järjestelmille ja työntekijöille asiakasyrityksissä. Pidämme huolen siitä, että tuotteemme valmistetaan korkealaatuisesti ja huolellisesti.

Kestävä ratkaisu MAGOXX® levyt ovat energia- ja materiaalitehokkaita. Magnesiumoksidin valmistuksessa tarvitaan vain puolet sementin lämpötilasta. Ratkaisumme johtaa suoraan 50% säästöön CO2 päästöissä. MAGOXX® levy ja myrkytön, homehtumaton eikä sisällä asbestia taikka silikaattia. Lisäksi levyt ovat 100% kierrätettäviä ja niillä on pieni hiilijalanjälki.

 

Tuotteet