Skip to content

Ekorakenne

Parallax Background. Click to change options.This block is visible only in page builder. You can place this block in any position of section. Add only one custom background (parallax, zoom, video) for one section.
Founders of ekorakenne Riku and Tuomas

Korkealaatuiset, innovatiiviset rakennusmateriaalit terveelliseen rakentamiseen.

Ilo ja etuoikeus liikkua puhtaassa suomalaisessa luonnossa on koskettanut meitä molempia TR Ekorakenteen perustajia syvästi jo lapsuudesta saakka. Ikä on asettanut tämän lapsena itsestäänselvänä pitämämme asian toisenlaiseen perspektiiviin, ja halu työskennellä maapallomme sekä kanssaihmisten hyvinvoinnin eteen on kasvanut - ja tämän yrityksemme myötä konkretisoitunut. Me haluamme, että myös tulevat sukupolvet saavat nauttia puhtaasta luonnosta.

Yhdistimme vahvan alan osaamisen ja ammattitaidon, reippaan asenteen sekä unelmamme ekologisesta vallankumouksesta. Niinpä maahantuomme nyt Suomeen uusia ja innovatiivisia rakennusmateriaaleja.

 

 

Ratkaisuja rakentamiseen sisällä ja ulkona.

Me perustajat, Riku ja Tuomas, olemme työskennelleet vuosikymmenten saatossa rakennusalalla, puusepänverstaissa sekä erilaisissa myyntiorganisaatioissa ja verkoistoituneet laajalti. Tämän ja jo nyt saamamme palautteen perusteella tiedämme, että tämä ala kaipaa tarjoamaamme muutosta. Uskomme, että parempi huominen syntyy tekemällä! Aiomme uudistaa rakennusalaa ja levittää ilosanomaa siitä, kuinka uusilla energiatehokkaammilla ja vähähiilisillä materiaaleilla on mahdollista rakentaa pienemmällä hiilijalanjäljellä.

On sitten kyseessä julkisivurakentaminen, eristäminen, maalaaminen, sisäseinät tai palo-osastoinnit, me TR Ekorakenteella autamme sinua paremman, ekologisemman suunnitelman laatimisessa. Suurten rakennusliikkeiden lisäksi haluamme tarjota mahdollisuuden ekologiseen rakentamiseen myös kuluttajille. Verkkokauppamme ja kasvava jälleenmyyntiverkostomme palvelevat myös pienemmissä rakennusprojekteissa ja pintaremonteissa. Tervetuloa mukaan rakentamaan parempaa, kestävämpää huomista!

 

Riku Johansson

Riku
Johansson

Myyntijohtaja
0404850021
riku@ekorakenne.fi

Tuomas Mantere

Tuomas
Mantere

toimitusjohtaja
0413197448
tuomas@ekorakenne.fi