Skip to content

Graphenstone
Historia

Parallax Background. Click to change options.This block is visible only in page builder. You can place this block in any position of section. Add only one custom background (parallax, zoom, video) for one section.
Graphenstone historia

Graphenstone Alkuperä

Graphenstone syntyi kemisti Antonio León Jiménez intohimosta löytää uuden teknologian avulla luonnollinen, ekologinen ja terveydelle turvallinen maali.

Antonio toimii Graphenstonen johtajana ja on sitoutunut kehittämään ja luomaan mahdollisimman innovatiivisiä maaleja ja tasoitteita. Luonnonmaalien ja tasoitteiden sarja jonka hän on kehittänyt pohjaa luonnollisiin materiaaleihin. Kalkki jota valmistuksessa käytetään valmistetaan ympäristöystävällisesti perinteisin menetelmin, jotka olivat miltein unohdettu.

Seuraava askel oli yhdistää grafeeni perinteiseen kalkkimaaliin. Pian huomattiin, että grafeeni paransi kalkkimaalin ominaisuuksia jotka aiemmin oltiin koettu ongelmaksi kalkkimaaleissa. Grafeenilla vahvistettu kalkkimaali kestää pyyhkimistä eikä halkeile.

Noin vuoden kokeilujen jälkeen Anton oli saanut kehitettyä grafeenipolymeerin joka sitoi kalkin itseensä molekyylitasolla.

Näin syntyi ensimmäinen maalisarja joka oli grafeeni teknologiaa. Graphenstone perustettiin vuonna 2013 ja Antonion unelma toteutui. Graphenstone jatkaa edelleen terveellisempien ja ekologisempien maalien kehitystä jotta sinä voit saada terveellisemmän elinympäristön keikessa rakennetussa ympäristössä.

ekologinen Graphenstone maalisarja
Graphenstone ekologiset ulkomaalit
Terveellinen elinympäristö ekomaalilla