Skip to content

TR Ekorakenne Oy Green Building Council Finlandin jäseneksi!

 

TR Ekorakenne Oy hyväksyttiin jäseneksi 16.12.2022 ja pääsee täten mukaan monimuotoiseen rakentamisen, kiinteistö- ja energia-alan toimijoiden yhteisöön.

 

image0

 

Mikä on Green Building Council?

 

”Vuonna 1993 perustettiin ensimmäinen Green Building Council USGBC eli Yhdysvaltain Green Building Council. Sen muodostivat Rick Fedrizzi, David Gottfried ja Mike Italiano, joiden tehtävänä oli edistää kestävän kehityksen mukaisia käytäntöjä rakennusalalla. USGBC toi ensimmäistä kertaa yhteen koko teollisuuden arvoketjun edistämään vihreää rakentamista. Muut alan vihreät johtajat ympäri maailmaa seurasivat USGBC:n vaikuttavuutta ja totesivat tarvitsevansa omassa maassaan samanlaisen liikkeen.

Vihreän rakentamisen liike alkoi herättää yhä enemmän kiinnostusta, ja yksilöt eri puolilta maailmaa saivat tukea USGBC:ltä. Kasvavan maailmanlaajuisen kiinnostuksen myötä David Gottfried johti Yhdistyneiden Kansakuntien GBC:n perustamista. Sen tehtävänä oli tukea Green Building Councilien kehitystä eri puolilla maailmaa sekä yhdistää ne antamalla niille yhteisen äänen ja tarkoituksen.” 

Alkuperäinen teksti https://figbc.fi/gbc-finland/

 

Suomen Green Building Council perustettiin vuoden 2010 keväällä 29 organisaation toimesta ja nyt vuoden 2022 lopussa jäseniä on jo lähes 300!

 

Mitä jäsenyys tarkoittaa TR Ekorakenteelle?

Yrityksemme toiminta perustuu vähähiilisiin ja ekologisiin rakennusmateriaaleihin, joten Green Buildin Council Finlandin jäseneksi pääseminen tukee päämääräämme tehdä rakentamisesta vähähiilisempää. Green Building Council Finland on aidosti monimuotoinen ammattilaisista koostuva yhteisö, jonka mukana pääsemme nyt kehittämään tulevaisuuden rakentamista. 

Haluamme viedä rakennusalaa eteenpäin mahdollistamalla uusien materiaalien sekä teknologien implementoinnin jokapäiväiseen tekemiseen, kommentoi TR Ekorakenteen toimitusjohtaja Tuomas Mantere jäsenyyttä.

Kommentit